Zapečeni karfiol: Jeftin, ukusan i zdrav obrok!
Karfiol je na pijacama uveliko prisutan, a oni koji ga vole, mogu ga jesti na milion načina. Naš predlog je da naprav...
Karfiol je na pijacama uveliko prisutan, a oni koji ga vole, mogu ga jesti na milion načina. Naš predlog je da naprav...
Iako nimalo nije zdravo jesti pohovanu hranu, u Srbiji se ona jede sa uživanjem. Pa kad je već tako, ako volite da sp...
Njoke su veoma ukusne same po sebi jer su nekako neobičnog ukusa zbog krompira koji se koristi u njihovoj pripremi, a...
Musaka od kupusa je veoma izdašno jelo puno mesa, povrća i vitamina, a veoam brzo se sprema. Pored toga, kupus je veo...
Ako nemaš puno vremena za pripremu ručka ili večere, a u frižideru imaš neke ostatke povrća, predlažemo ti da u povra...
Iako se čini da nam je sunce naklonjeno proteklih dana, samo oni koji na posao odlaze rano ujutru i vraćaju se tokom ...
Nutella je 'zaludela' ceo sver, a reč je o kremu od lešnika koji se koristi za razne poslastice kao nadev ili sastoja...
Faširane šnicle su veoma slićne ćuftama, s tim da se ne moraju jesti uz neki sos. Caka u pripremi ovog jela jesu adek...
Mlinci su vrsta testenine koja se pravi i suši na specifičan način, a najčešće se kombinuju sa belim mesom, poput ćur...
Pekarski krompir, ukusno i nadasve izdašno jelo, oduvek je služeno kao prilog u restoranima. U poslenje vreme, pojavi...
Iako tikvice u punom jeku predstaljaju leto, one se tokom cele godine mogu naći na policama marketa i vrlo rado ih ku...
Miris suvog mesa koji se širi po kući pomešan sa kuvnaim povrćem je nešto što svi obožavamo. Pasulj je veoma izdašno ...
Iako su temperature malo više nego prethodnih dana, u vazduhu se oseća dolazeća jesen sa svim svojim bojama i aromama...
Menemen je jelo koje nam dolazi iz turske kuhinje, a veoma je slično satarašu. Ipak, mnogo se brže priprema, sočnije ...
Alfredo pasta je nastala u 20. veku, na veoma simpatičan način, tako što je jedan kuvar pokušavao da napravi jelo koj...
Iako smo navikli na one standardne pohovane paprike u jajima i brašnu koje se u ovo doba godine rado spremaju u srpsk...
Iako je vreme nešto prijatnije nego prethodnih dana, ipak je leto i težimo da što manje uključujemo šporet, a posebno...
Tetsenina je mnogima omiljeno jelo iz više razloga. Priprema se brzo i lako, neverovatno je ukusna, a može da se komb...
Patlidžan sa parmezanom je čuveno italijansko predjelo, ali jedovoljno obilan da bude samostalan obrok. Ipak, možete ...
Šakšuka nam dolazi sa Bliskog Istoka, tačnije iz Tunisa. U ovoj zemlji se šakšuka priprema kao jedno od najvažnijih j...