Njoke su veoma ukusne same po sebi jer su nekako neobičnog ukusa zbog krompira koji se koristi u njihovoj pripremi, a kada im se doda sos, možemo da dobijemo pravu gozbu! Ako nemate vremena da pravite domaće njoke. za ovo jelo će vam poslužiti i one iz prodavnice
Sastojci:
- 100 g njoki
- 100 g pančete
- 1 glavica luka
- 4-5 pečurki
- čaša vode
- šaka spanaća
- maslinovo ulje u spreju
Uputstvo:
- Naprskajte dublji tiganj maslinovim uljem, dodajte luk i pančetu i pržite na srednjoj vatri.
- Dodajte pečurke, a kad se sve to prodinsta desetak minuta, dodajte njoke i čašu vode.
- Posle 2-3 minuta dodajte spanać i isključite ringlu.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.