
Musaka od povrća: Lagan i ukusan obrok za posne dane!
Musaka od krompira je veoma popularno i rašireno jelo, a skoro da joj u potpunosti parira i ona sa tikvicama. Takođe,...
Musaka od krompira je veoma popularno i rašireno jelo, a skoro da joj u potpunosti parira i ona sa tikvicama. Takođe,...
Jela sa testeninom su brza za pripremu i mngoima su omiljena jer s emogu napraviti na razne načine. Naš predlog za do...
Spanać je povrće koje u detinjstvu retko ko voli, ali tokom odrastanja saznajemo za njegove benefite pa nam polako po...
S obzirom na visok sadržaj vode, tikvice spadaju u veoma laganu vrstu povrća koje se može pripremiti na više načina. ...
U ovoj triviji ćemo vam na slikama ponuditi specijalitete od povrća, a vaš zadatak je da nam kažete koji je njihov gl...
Kada kod kuće imate ostatke povrća, pa vam u frižideru prave nered, možete ih iskoristiti da našravite ukusnu čorbicu...
U ovom kvizu, imaćete jela od povrća koja treba da izaberete ili ignorišete prema svom ukusu. Mi ćemo na osnovu toga ...
Meso je odličan izvor proteina u ishrani, a ljudi se dele na one koji ne mogu da zamisle obrok bez njega i one koji g...
Krompir sa ruzmarinom, piletinom i lukom je ukusan i jednostavan obrok koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Priprema...
Krompir je izuzetna namirnica koja se na razne načine može iskoristiti. Pored toga što pruža osećaj sitosti, ovo povr...
Patlidžan nije toliko popularno povrće u Srbiji, ali se u grčkoj kuhinji zdušno koristi i spada u jedan od omiljenih ...
Često proveravamo vaše znanje o hrani, a jedna od sigurno najzanimljivijih tema jeste povrće.U pitanju mogu biti njeg...
Miris suvog mesa koji se širi po kući pomešan sa kuvnaim povrćem je nešto što svi obožavamo. Pasulj je veoma izdašno ...
Iako su temperature malo više nego prethodnih dana, u vazduhu se oseća dolazeća jesen sa svim svojim bojama i aromama...
Iako je fritata jelo veoma blisko kajgani koju smo navikli da doručkujemo, ona je ipak neka nadograđena verzija koju ...
Kada počne sezona karfiola, najčešće se odlučujemo za prirpemu potaža, pohovani karfiol ili musaku. Mi imamo jednu za...
Tokom leta, đuveč se priprema od sezonskog, svežeg povrća. Kada dođe vreme za pripremu zimnice, uvek treba ostaviti i...
Povrće je osnov ishrane kada su ljudi u pitanju, prepuno je vitamina i vlakana pa nam obezbeđuje normalno funkcionisa...
Šakšuka nam dolazi sa Bliskog Istoka, tačnije iz Tunisa. U ovoj zemlji se šakšuka priprema kao jedno od najvažnijih j...
Kada je karfiol u pitanju, on se najčešće jede pohovan, kuvan ili u čorbici, a neretko se od njega pripremaju i razne...