Recept za pravi domaći ajvar: Moraš ovo da probaš!
Ajvar je tradicionalno balkansko jelo koje se pravi od crvene paprike i retko ko ga ne voli. Zimi se savršeno slaže u...
Ajvar je tradicionalno balkansko jelo koje se pravi od crvene paprike i retko ko ga ne voli. Zimi se savršeno slaže u...
Septembar je i uveliko je vreme za ostavljanje zimnice. U to svakako spada i paprika u pavlaci koja se jede tokom cel...
Iako smo navikli na one standardne pohovane paprike u jajima i brašnu koje se u ovo doba godine rado spremaju u srpsk...
Tajna uspešnih punjenih paprika je u nadevu: Koliko je ukusan, kako je začinjen, i naravno, koliko se paprika popuni....
Paprika je lagano povrće koje mnogi obožavaju,a može se spremati na mnogo načina. Koliko jela od paprike ti možeš da ...
Sataraš je jelo koje tokom leta veliki broj ljudi priprema. Veoma je bogatog ukusa, lagan je i potrebno je samo malo ...
Jela od paprike je bezorj, ali ono koje se najradije jede i na koje svi verovatno anjpre pomislimo jesu punjene papri...
Ovo jelo dobilo je naziv po starinskoj srpskoj obući jer izgledom podseća upravo na opanke. Veoma je ukusno, lepo i l...
Paprika je mnogima omiljeno povrće jer se može pripremiti na bezborj načina i ostati ukusna, a neki je vole i u sveže...
Iako se u srpskim kućama na sami pomen salate od pečenih paprika pomisli na belolučenu papriku, znajte da nije uvek u...
Paprika ej veoma bogata vitaminom C, a s obzirom i da je niskokalorična, savetuje se svima za redovnu konzumaciju. Ha...
Iako je leto daleko iza nas, makar kada je hrana u pitanju ne možemo da se požalimo jer na pijacama još uvek ima kval...
Paprika je povrće koje se može spremiti na razne načine, a s obzirom na prazan prostor u sebi, često pribegavamo razn...
Simbol jeseni u Srbiji je pečena paprika, a na ulicama se već uveliko može osetiti miris istih koje čekaju pripremu a...
Znamo koliko je povrće zdravo i ukusno, a tek kada govorimo o specijalitetima koje spremamo od ove grupe namirnica, t...
Sezona je svežeg povrća koje je izuzetno zdravo pa koristimo svaku priliku da se na našem meniju nađe svakodnevno, ba...
Na tanjiru bi trebalo da svakodnevno nalaze razne boje jer svaka od njih je za nešto u našem organizmu dobra. Ljubite...
Povrće svi koristimo u sihrani, makar minimalno, iako je procenat njegovog dnevnog unosa jasno propisan od strane str...
Kada je paprika u pitanju, varijanti za njihovo punjenje je puno, od tune, preko mesa i pirrinča, do sira, a sada ima...
Iako smo tradicionalno navikli na mesnate i sočne babure koje punimo filom od pirinča i mesa ili u nekoj drugoj varij...