Namaz od oraha gotov je za pet minuta!
Orah je veoma važna namirnica u ishrani jer obiluje zdravim mastima, amino- kiselinama i mnogim nutrijentima koji su ...
Orah je veoma važna namirnica u ishrani jer obiluje zdravim mastima, amino- kiselinama i mnogim nutrijentima koji su ...
Kikiriki nam dolazi iz Južne Amerike i pripada porodici mahunarki, isto kao pasulj, grašak ili soja. Sjajna je namirn...
Kada su u pitanju kroasani, tu retko ko ostaje imun! Na internetu možete pronaći razne recepte kako da dobijete ovo s...
Ove mekike su savršeno mekane iznutra, a hrskave spolja i nikako nećete pogrešiti ako ih napravite za večeru. S obzir...
Za doručak ili večeru, ili pak kao prilog, kajmak se u Srbiji rado jede. Veoma je specifičnog ukusa i mirisa, a prona...
Lisnato testo je veoma pristupačno pa ga uvek treba imati u zamrzivaču. Odlična je zamena za kore i beskrajno mešenje...
Kako već rekosmo pre par dana, bundeva je kraljica jeseni, što u dekorativnom, što u kulinarskom smislu, pa ćemo gled...
Ono što svima pravi problem u kući jeste stari hleb. Žao nam je da ga bacimo, ali ne volimo ni da ga jedemo pa onda n...
Menemen je jelo koje nam dolazi iz turske kuhinje, a veoma je slično satarašu. Ipak, mnogo se brže priprema, sočnije ...
Iako je fritata jelo veoma blisko kajgani koju smo navikli da doručkujemo, ona je ipak neka nadograđena verzija koju ...
Dosta vam je rerne, toplote i čišćenja iste nakon spremanja, a volite da pojedete nešto lepo i domaće. Ništa ne brini...
Leto će se ubrzo završiti pa bi bilo dobro da iskoristimo sav njegov potencijal kada su sveži plodovi u pitanju. Jeda...
Ukoliko ste pre dva- tri dana skuvali više jaja nego što ste mogli da pojedete ili vam se eto danas doručkuju baš ona...
Iako je vreme nešto prijatnije nego prethodnih dana, ipak je leto i težimo da što manje uključujemo šporet, a posebno...
Šakšuka nam dolazi sa Bliskog Istoka, tačnije iz Tunisa. U ovoj zemlji se šakšuka priprema kao jedno od najvažnijih j...
Bujurdi je reč turskog porekla i u bukvalnom prevodu znači naredba. Koristila se u vreme Otomanskog cartsva i označav...
Meksička kuhinja sve je popularnija na našim prostorima jer spaja sve ono što odlikuje srpsku: Testo, meso i začine, ...
Kada su u pitanju obroci, pored toga što je potrebno da nam budu ukusni, težimo i tome da drža sitost, a baš takva je...
Testenina je uvek dobar izbor za ručak ili večeru, a veoma je brza za pripremu. Kada je reč o ovom receptu, na stolu ...
Pite sa sirom nam dolaze u raznim varijantama i rado ih jedemo. Ipak, kada nemamo puno vremena, ko će sad da filuje p...