Kako god ga nazvali, ovo jelo je veoma ukusno, a najvažnije je da se veoma brzo pravi. Kada su u pitanju sastojci, koristićemo one koje uglavnom u svakom momentu imamo u kući
Sastojci:
- 350 ml kefira ili jogurta
- 2 kašike kisele pavlake
- 2 jajeta
- 1/2 kašičice sode bikarbone
- 260 g brašna
Za punjenje:
- 100 g šunke
- 1 paradajz
- 80-100 g sira
- peršun
Priprema:
- Pomešajte jogurt, jaja, pavlaku i sodu bikarbonu i dobro sjedinite pa postepeno zatim sipajte brašno.
- Promešajte i dodajte iseckanu šunku i paradajz, rendani sir i seckani peršun. O
- pet dobro promešajte i kašikom vadite smesu, pa sipajte u tiganj u kojem ste zagrejali malo ulja.
- Pržite sa obe strane na srednjoj vatri dok ne porumene.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.