Kviz: Prepoznajte 7/7 žutih zastava!
Zastave od davnina postoje kako bi obeležile neki skup naroda, pleme, državu, organizaciju... Veoma su važne jer u da...
Zastave od davnina postoje kako bi obeležile neki skup naroda, pleme, državu, organizaciju... Veoma su važne jer u da...
Povrća u ovo vreme ima u izobilju, pa ga treba iskoristiti na najbolji mogući način, a jedan od njih je svakako čorbi...
Vreme je svadbi i krštenja pa se mnogi ljudi odlučuju za plačanje dekoracija jer se bez njih slavlja ne mogu zamislit...
Ljubav prema cveću ponekad može biti jako velika, a zante i sami da važi ono pravilo da ponekad previše ljubavi može ...
Još jedan kviz ličnosti je pred vama, a iskreno, potrudićemo se da dobijete željene odgovore! Sigurni smo da se ovde ...
Nakon tridesete godine, nivo kolagena u našem organizmu opada pa se samim tim menjaju kosa, nokti i koža. Kolagen je ...
Kako i samo ime ove paste na italijanskom jeziku znači 'proleće', jasno vam je da se radi o jednom živopisnom i ukusn...
Iako je mnogo varijacija kada su u pitanju recepti za lambada kolač, mi vam donosimo jedan koji je malo drugačiji. U ...
Jabuke su osnovni sastojak mnogih deserata koje rado jedemo i uživamo u njima pa smo stoga odlučili da napravimo jeda...
Postoje peciva koja su bez susama nezamisliva, a o njegovim benefitima je suvišno i govoriti jer ih je mnogo. Posledn...
Napolju je hladno i veš zna da se suši danima, pa s obzirom da sada uglavnom peremo džempere i deblje tkanine, onaj k...
Ima ljudi koji ne mogu da zamisle obrok bez deserta, makar to bili i oni sitni, zanimljivi kolačići. Ne bojte se, mi ...
Ko voli krofne? Evo mi prvi dižemo po dva prsta i smatramo da nema čoveka koji ih ne obožava i koga one ne podsećaju ...
Dragi naši čitaoci, danas proslavljamo rođenje Isusa Hrista- Božić, te vas pozdravljamo najradosnijim hrišćanskim poz...
Pored karijere i posla koji radimo, mi žene se bavimo i drugim stvarimo. Jednostavno, naš nepisani zadatak jeste da s...
Ko voli da poslužuje topla predjela svojim gostima, uvek je u potrazi za nekim novim receptom, naročito u vreme prazn...
Svi smo u nekom iščekivanju praznika pa baš i nemamo vremena da se mnogo bavimo obrocima. Neko privodi kraju poslovne...
Iako se već godinama unazad na noktima preferiraju tamne nijanse boja, ove sezone su na red došle i svetle boje koje ...
Iako na pakovanju deterdžanata i omekšivača uvek imamo tačnu dozu koju treba da koristimo prema određenoj prilici, od...
Kada ljuštimo povrće, najvažnije je da to lepo uradimo i otklonimo sa njega sve ostatke zaštitnog omotača koji uglavn...