Prvi 64 pregleda 12. Jun 2024.

Napravite sami dekoraciju od balona, brzo i povoljno!

canva

Vreme je svadbi i krštenja pa se mnogi ljudi odlučuju za plačanje dekoracija jer se bez njih slavlja ne mogu zamisliti. Ipak, svesni smoda ova usluga nimalo nije jeftina, a na internetu je toliko tehnika i trikova koje sami možete iskoristiti i napraviti dekoraciju iz bajke za svoj važan dan

Sve što vam treba jesu, naravno, baloni željenih boja i elastični konac ili lastiš koji se dosta rasteže, lepljiva traka. Potrebno je da imate nekoliko vrsti balona različitih veličina kako biste postigli savršen efekat. 

Aranžmani od balona mogu se koristiti za kreiranje različitih izgleda za zabave. Lukovi od balona su popularan izbor i mogu se koristiti kao pozadina za fotografije ili za uokvirivanje stola za torte.

 | Author: canva canva

Venci od balona mogu se koristiti za kreiranje šarenog izgleda za zabavu. Buketi od balona sa helijumom su klasičan izbor i mogu se koristiti za ukrašavanje stolova ili kao središnji delovi. Stubovi od balona mogu se koristiti za stvaranje velikog ulaza ili za uokvirivanje bine. Dekoracije plafona od balona takođe mogu stvoriti zabavnu i svečanu atmosferu. Dakle, najvažnije je da se najpre odlučite šta biste želeli da postignete pa da tek onda prionete na posao. Mi ćemo vam dati nekoliko ideja i tutorijala kako biste sami napravili željenu dekoraciju.

Cvetna girlanda

Dekoracija sa prirodnim cvećem

Oblak od balona

Meda u korpi

Ovo su samo neki od predloga, a varijacija za dekoraciju od balona je bezborj. Od različitih boja, preko veličine do potpuno različitog izgleda.

Tvoja reakcija?