Marinara sos: Savršen za pastu, ćufte ili peciva!
Marinara sos je najjednostavniji sos o paradajza koji potiče iz italijanske kuhinje, a može se koristiti u svim jelim...
Marinara sos je najjednostavniji sos o paradajza koji potiče iz italijanske kuhinje, a može se koristiti u svim jelim...
Kuvani paradajz je nešto bez čega se zima na našim prostorima ne može ni zamisliti, a kako se trudimo da zaboravimo e...
Testenina je uvek odlično rešenje kada nemate mnogo vremena za pripremu jela, ali i kada niste 'pri parama'. Bukvalno...
Iako ga najradije koristimo u svežem stanju u raznim salatama, paradajz je osnova i mnogih jela. Od raznih umaka, pre...
Mnogi od nas ne mogu da zamisle život bez mesa, a to važi za meso u bilo kom obliku, pa neka su i ćufte na meniju. Ov...
Paste su uglavnom brzinska jela za koja nije potrebno mnogo muke kako bi se pripremila. Ipak, neke od njih iziskuju p...
Kao što se leto ne može zamisliti bez salate od paradajza, tako je on glavni sastojak nekih jela koja obožavamo, kao ...
Paradajz daje jelu onu savršenu kiselost koju nikako drugačije ne može postići osim dodavanjem ovog čudesnog povrća. ...
Ko voli da poslužuje topla predjela svojim gostima, uvek je u potrazi za nekim novim receptom, naročito u vreme prazn...
Svi smo u nekom iščekivanju praznika pa baš i nemamo vremena da se mnogo bavimo obrocima. Neko privodi kraju poslovne...
Crvena jela su uglavnom ona koja sadrže paradajz ili neki začin u toj boji. Hajde da vidimo koliko crvenih jela ćeš m...
Paradajz je sastojak mnogih ukusnih jela koja se svakondevno pripremaju širom sveta. Gulaš, paprikaš, pice, paste, va...
Crvena jela su uglavnom ona koja u sebi sadrže paradajz ili papriku, ali i neke posebne vrste mesa. Koliko jela ćeš t...
Usled velikih vrućina, letnji obroci se uglavnom svode na razne salate, a znamo da je dominantna namirnica u njima pa...
Poznata američka kuvarica Marta Stewart je ovo jelo osmislila za sve one koji nemaju živaca za pranje suđa nakon prip...
Ovaj recept će vas bukvalno oboriti sa nogu, ne samo da su ćufte koje danas spremamo prelepe na oko, već i ukusne dov...