Testenina je uvek odlično rešenje kada nemate mnogo vremena za pripremu jela, ali i kada niste 'pri parama'. Bukvalno niodčega možete napraviti preukusnu pastu koja će se svima svideti
Sastojci:
- 160 g testenine
- 1 crni luk
- maslinovo ulje
- 1 čen belog luka
- 30 ml belog vina
- 200 g paradajz pirea
- so, biber, bosiljak
- parmezan
- pola kašičice šećera
- 100 ml pavlake za kuvanje
Priprema:
- Testeninu skuvajte prema uputstvu sa pakovanja, ocedite je i operite pa ostavite sa strane.
- Propržite seckan crni i beli luk na maslinovom ulju.
- Dodajte belo vino pa dinstajte.
- Nakon toga dodajte paradajz pire i začinite.
- Na kraju umešajte pavlaku i dodajte oceđenu testeninu.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.