Kako je pred nama mnogo tropskih dana, trudićemo se da izbegnemo kuvanje, pečenje i krčkanje kako bismo pripremili jela koja volimo. Umesto toga, okrenućemo se obrok salatama koje, uzgred, možemo i poneti svuda sa sobom
Sastojci:
- 100g oceđene tunjevine
- 1 paprika
- 2 paradajza
- 1 glavica crvenog luka
- 1/2 veze peršuna, celera ili šaka rukole
- šaka maslina bez koštica
Priprema:
- Luk sitno iseckati, pa preko njega bez mešanja dodati tunjevinu i ravnomerno rasporediti.
- Preko tunjevine staviti sitno iseckan peršun ili drugu vrstu zeleniša po želji.
- Paradajz iseckati na kockice preko peršuna.
- Masline iseći na kolutiće i pobacati po paradajzu.
- Preko paradajza naseći papriku na kockice.
- Ostaviti da odstoji oko pola sata.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.