U danima posta se trudimo da što raznovrsnije jedemo kako bismo održali balans u organizmu. Međutim, kada su posne slave u pitanju, nikada nam nije dosta recepata za raznorazna predjela pa tako naiđosmo i na ovu preukusnu salatu koja baš i nije salata nego više dođe kao prilog
Sastojci:
- 2 konzerve tunjevine
- 100 grama kikirikija
- 4 pečene paprike
- 2 kašike posnog majoneza
- 100 g prepečenog susama
- jedna četvrtina veze peršuna
- prstohvat bibera
- prstohvat soli
Priprema:
- Najpre sameljite kikiriki, pa iseckajte peršun i pečene paprike.
- Pomešajte pripremljene sastojke prvo sa majonezom pa onda dodajte sve ostalo i začinite po ukusu.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.