Kako su pred nama slave za koje uvek tražimo poneki novi recept, nije na odmet da dodamo i ovaj. Reč je o namazu sa patlidćanom i pečenom paprikom koji možete napraviti kao slavsko predjelo, ali i kao doručak ili večeru
Sastojci:
- 2 velika patlidžana
- 3-5 pečenih paprika
- maslinovo ulje
- 1 kašičica rendanog crnog luka
- 1 kašičica senfa
- so i biber po ukusu
Priprema:
- Ispecite patlidžan i paprike u rerni. Kada se ohlade očistite, pa iseckajte što sitnije. Pomešajte u posudi, pa dodajte rendani crni luk.
- Posolite i pobiberite, pa dodajte senf imalo maslinovog ulja i lepo sjedinite.
- Čuvajte u posudi koja može da se zatvori.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.