Kako se sve češće suočavamo sa tim da na proslavama imamo švedske stolove i da s egosti služe sami, uvek smo u potrazi za nekim novim receptom za neki zalogajčić koji će biti primamljiv i ukusan, a ujedno i praktično za posluženje
Sastojci:
- 500g kora za pitu
- 500g domaćeg sira
- 100ml ulja
- 250ml jogurta
- 3 jaja
- 1 žumance
Priprema:
- Koru okrenuti po širini pa naneti preliv sa četkicom preko cele kore, zatim stavite drugu, pa treću koru.
- Nafilovanu koru secite na trouglove.
- Naneti sir na širi deo, ivice ubacite unutra i urolati koru kao kiflicu.
- Premazati žumancetom i posuti susamom.
- Peći na 200 stepeni oko 20 minuta.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.