Gotovo lisnato testo je proizvod koji u današnje vreme skoro svako ima u kući. Može da stoji dugo u zamrzivaču, a od njega se mogu pripremiti razne đakonije. Danas vam predstavljamo čokoladne rolnice čiji ukus ostavlja bez daha
Sastojci:
- 1 pakovanje gotovog lisnatog testa
- 100 gr čokolade
- 1 žumance
Priprema:
Testo razviti pa poređati po štangu čokolade od 4 kockice na gornji i donji deo testa. Raseći nožem pored svake čokoladice. Saviti odozgo do sredine pa odozdo do sredine da se sastavi gornji i donji deo sa čokoladama.
Okrenutu rolnice i ređati u pleh obložen pek papirom. Premazati žumancetom. Peći na 220 stepeni C 20-25 minuta. Posuti prah šećerom i služiti, piše Stil.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.