Koju god slavu slavili, uvek nam je malo tih slavskih recepata. Trudimo se da najbolje što možemo ugostimo svoje zvanice pa uvek dodamo poneko novo jelo. Neka ove godine to budu ove posebne pečurke
Sastojci:
- pakovanje šampinjona
- 2 glavice crnog luka
- stari hleb
- ulje
- suvi biljni začin
- kačkavalj (biljni ako pripremate posnu trpezu)
Priprema:
- Šampinjone očistite, odstranite im peteljke koje odmah možete iseći na kockice.
- Luk useckajte što sitnije, a stari hleb na kockice.
- Propržite luk, dodajte mu iseckane delove pečuraka i hleb, pa sve još malo propržite.
- Pečurke punite ovim filom, pa ih stavite u zagrejanu rernu. Pecite 10 minuta, pred kraj pospite izrendanim kačkavaljem, pa još malo zapecite.
- Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.