Prvi 260 pregleda 18. Novembar 2022.

RoosVaaj ekipa dolazi na Games.Con!

canva

Games.Con je festival namenjen mlađoj populaciji i starijim tinejdžerima, kao i svima onima čija interesovanja teže ka gejmingu i pop kulturi. Nakon dve godine pauze zbog Korone, najveći i najpopularniji festival gejminga i pop kulture na Balkanu Games.Con se konačno vraća na Beogradski sajam!

Šta možete očekivati od nas na Games.Con-u i od RoosVaaja?

RoosVaaj ekipa je na Games.Con-u od 25. do 27. novembra. Imaćemo svoj štand i u sklopu njega ćete moći da uživate u raznim igrama na Playstationu kao i stoni tenis na kom nikad nije dosadno! Još jedna uzbudljiva stvar koju ćete imati priliku da radite kod nas jeste da pišete poruke svojim omiljenim influenserima koji će biti tu!

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Moći ćete da osvojite razne nagrade, zato nas pratite na društvenim mrežama kako biste saznali detalje!

A sada, deo koji ste najviše čekali... Gosti koji dolaze!!!

Tu će biti Mimermakeup, Barbi Afrika i Kimi's Life kao i svi Roosvaaj influenseri ( Mijat Stanojević, Una i Kiki i Marko Tešić )...

Ali to nije sve! Takođe dolaze i JoomBoos influenseri kao što su xniks2x, Marco Cuccurin, TheSikrt, Saamo Petraa, Bruno Lukić, 10ficho i Fran Halužan - Hale!

Imaćete jedinstvenu priliku da upoznate i družite se sa vašim omiljenim influenserima, čekamo vas na Gamescon-u gde ćemo se družiti i sjajno provoditi. Spremite dobro raspoloženje jer vas čeka pravi Roosvaaj!

Za još informacija o Games.Con-u posetite njihov sajt i dodatno se informišite.

Tvoja reakcija?