Pite sa sirom nam dolaze u raznim varijantama i rado ih jedemo. Ipak, kada nemamo puno vremena, ko će sad da filuje pitu, pa još i da je peče u rerni... E pa umesto toga, možete je ispržiti na tiganju
Sastojci:
- 500 gr tankih kora za pitu
- 250 gr punomasnog kravljeg sira
- 2 jaja
- kašika ulja
- 1 dl ulja za prženje
Priprema:
- Jaja umutite penasto sa sirom pa dodajte kašiku ulja.
- Kore za pitu presecite po dužini na pola i filujte ih. Premažite svaku koru celom dužinom filom od sira, savijte krajeve da fil ne curi i smotajte kao rolnicu.
- Zagrejte ulje i pržite pituljice sa obe strane da budu rumene. Poslužite ih tople uz jogurt.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.