Specijaliteti italijanske kuhinje su osvojili ceo svet pa se na razne načine mogu modifikovati. Ove njoke su veoma ukusne, kremaste i zasitne, a pripremaju se relativno brzo
Sastojci:
- 500g pilećeg belog mesa
- 400g njoka
- 1 glavica crnog luka
- 125g mocarela sira
- 3 kašike kisele pavlake
- 2 kašičice pesto sosa
- 4 kašike ulja po izboru
Priprema:
- Propržite sitno seckani crni luk na malo ulja.
- U drugu šerpu stavite vodu za njoke i sačekajte da počne da ključa. Kada isplivaju, ocedite ih i stavite sa strane.
- U posudu sa lukom dodajte piletinu seckanu na sitne kockice.
- Propržite piletinu,dodati pesto sos, pavlaku i mocarelu isečenu na kriške i promešajte.
- Kada se mocarela istopi, u sve to dodajte njoke.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.