Gomilanje hleba u nakon vikenda svima je poznato, ali često dolazimo u situaciju da ne znamo šta ćemo sa njim... Međutim, stari hleb može biti odlična osnova za pitu, pa eto vam ukusne večere kada u kući nemate skoro ništa
Sastojci:
- 250 g starog hljeba
- 400 g tikvica
- 2 jaja
- 300 ml jogurta
- 100 ml ulja
- 2 kašike kisele pavlake
Priprema:
- Isecite hleb na kockice, a tikvice oljuštite i izrendajte, ali ih nemojte cediti. Umutite jaja, jogurt, pavlaku i ulje, dodajte u tikvice, pa posolite po ukusu. Dodajte isečen hleb i sve dobro izmešajte.
- Smesu sipajte u podmazan pleh obima 26-28 cm.
- Pecite oko pola sata na temperaturi od 200 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.