Prvi 91 pregleda 29. Novembar 2022.

Ovako je protekao RoosVaaj vikend na Games.conu!

Steven Bergman

Kao što već znate, vikend smo proveli na Beogradskom sajmu, a evo kako je prošlo zezanje kod Roosvaaj ekipe!

RoosVaaj ekipa je od petka do nedelje, od 25.11.- 27.11., provela na Beogradskom sajmu na još jednom Games.con eventu. 

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Kod nas na štandu fanovi su mogli da se upoznaju i slikaju sa svojim omiljenim influencerima, da im ostave kul poruku i još mnogo toga. Pored upoznavanja sa našim dragim influencerima, imali ste priliku da zajedno sa njima igrate Playstation, stoni fudbal i stoni tenis.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Čitali su se JoomBoos magazini, a čak ste mogli da dobijete i potpisane primerke od wajwai i barbiafrika! Još jedna od zanimljivih aktivnosti koju su naši fanovi imali priliku da rade sa svojim omiljenim zvezdama jeste da prave kul fotke u photobooth kombiju!

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Roosvaaj influenseri (Mijat Stanojević, Una i Kiki, Kimi) zajedno sa Barbi Afrikom i Joomboos influencerima (Hale, Mimiermakeup, saamopetraa, thesikrt, 10ficho, bruno lukic) su imali nastup na glavnom stejdžu, upoznali se i slikali sa fanovima, i fanovi su njima takođe ostavljali poruke na zidu štanda. 

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Atmosfera je bila luda, dinamična i malo je reći da je provod bio sjajan! Puno dobre energije i zabave kako od naših influencera, tako i od fanova, koji su jedva čekali da se upoznaju i sprijatelje sa njima. Takođe, održali smo giveaway čija je glavna nagrada bio Samsung Galaxy S22 Ultra, a pobednica je izvučena u nedelju u 16:00 sati. 

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Uskoro možete očekivati još sličnih okupljanja u Beogradu kako bi se još bolje upoznali i sa Roosvaajem i sa našim influenserima, a dalje nas možete pratiti na TikToku, Instagramu, Facebooku i Webu za još super sadržaja! 

Vidimo se ponovo!

Tvoja reakcija?