Prvi 79 pregleda 29. Decembar 2022.

Da li je Salma Hayek uživala u erotskom plesu?

pixsell/canva

Ukoliko ste mislili da je lako zavoditi plesom, grdno ste se prevaril! Od davnina, za ples je potrebno znanje, veštine i fizičke sposobnosti, a kada govorimo konkretno o erotskom plesu.. Hm... Možda ne bi bilo loše da pogledate film „Hustlers“.

 Dobitnica oskara, Salma Hayek, suočila se sa izazovima erotskog plesa na snimanju filma „Magic Mike 's Last Dance“ i to plešući za svog partnera Channinga Tatuma.  Salma je u jednom od svojih intervjua izjavila da je ovo bio pravi izazov za nju u fizičkom smislu. Na žalost, za sada možemo  da  vidimo samo trailer za film u kome Mike Lane (Channing  Tatum) zavodi bogatu damu koju tumači Salma Hayek. Njegov plan je da se udrzuži sa njom kako bi u Londonu napravio show stripera.

 

Kako navodi Miss7, ovaj film, poslednji iz trilogije Stevena Soderbergha „Čarobni Mike“ , navodno se završava tridesetominutnim plesom.  Kakvim, razmislite.

Salma Hayek rekla je da je uživala snimajući ovaj film, te da joj je posebno prijalo  da gleda muški ples, i to na taj način da je morala da im šefuje.

Ukoliko ste se obradovali filmu, moramo da vam kažemo da se u bioskopima neće za sada prikazivati već direktno na HBO Maxu. Ovo je potvrdio i Channing Tatum rekavši da se neopisivo raduje saradnji sa HBO Max ekipom.

Izgleda da svet striptiza nikada više neće biti isti...

Tvoja reakcija?