Brz i jednostavan ručak ili preukusna večera, ovo jelo bukvalno možete iskoristiti za oba obroka, ali i kao predjelo na raznim slavljima, pa možda čak i kao glavno jelo. Još ako se malo poigrate sa nadevom i dodate ono što volite, verujte nam, napravićete pravi specijalitet koji ćete obožavati
Sastojci:
- 3 velika krompira
- 200 grama pilećih prsa
- Jedan luk
- Jedna zelena paprika
- Pola paprike
- 6-7 pečuraka
- So, biber, paprika, kari, slatka paprika
- Maslinovo ulje
Priprema:
- Oljuštite, pa prepolovite i izdubite krompir. Izdubljenje ostavite u vodi za kasnije, a od njega možete pripremiti nešto drugo.
- Posolite krompir i posite ga maslinovim uljem pa pržite u fritezi ili pecite u rerni oko 15 minuta.
- Propržimte piletinu i pustite da se ocedi, pa dodajte luk i mesajte, a onda dodajte i pečurke. Tek pri kraju dodajte začine.
- U ispečene krompire dodajte piletinu, prelijte malo paradajz sosom i ostavite da se zapeče u rerni.
Prijatno!
Skladno sa člankom 94. Zakona o elektronskim medijima, komentarisanje članaka na web portalu Roosvaaj.rs dopušteno je samo registrovanim korisnicima. Svaki korisnik koji želi da komentariše članke obavezan je da se prethodno upozna sa Pravilima komentarisanja na web portalu Roosvaaj.rs i sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Равчан
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.