Bez srama 2727 pregleda 20. Februar 2023.

Odnos muškarca sa mamom odrediće njegove veze!?

canva

Majka je osoba koja nas devet meseci nosi ispod svog srca i prva osoba sa kojom se susrećemo kada dođemo na svet. To je prva osoba sa kojom imamo kontakt, sa kojom smo povezani i osoba koja umnogome "kroji" naše buduće odnose

Mame su te koje donekle oblikuju naše poglede na svet, a kada su u pitanju muškarci, majke na njih imaju specifičan uticaj. Yourtango savetuje da kada upoznate muškarca, najbolje bi bilo da sagledate njegov odnos sa majkom jer ćete tako puno saznati o tom čoveku, a ono što je na početku veze najbitnije je i kakav je njegov odnos prema partneru.

 | Author: canva canva

Tipovi odnosa sin- majka:

Sin u potpunosti izbegava majku

Ponekad majke na sinove utiču tako da im stvaraju frustracije i anksioznost, a oni ne umeju da ih "postave na mesto". Muškarac se "boji" da joj kaže kako se oseća pa tako vidimo i da nije baš samouveren. 

 | Author: canva canva

Ovakvi muškarci spadaju u "fine momke", ali nisu od onih koji će se baviti nekim dubljim stvarima i problemima u društvu. Može biti pomalo pasivno- agresivan, ali ako vam se posveti, neće vas tako lako ostaviti. To je zato što posvećenost u njemu budi anksioznost, a ako je odlučio da se sa njom izbori i ostane sa vama, vi ste žena njegovog života. Ovakvom čoveku je potrebno puno da bi se suočio sa problemima, pa od njega možete i da očekujete komplikovane rasprave i duboke razgovore.

Majka koja sinu diktira život

Sigurno ste odmah pomislili bar na jednog muškarca koga poznajete, a koji bez maminog odobrenja i potvrde ne radi ništa, koliko god da ima godina. Ovaj čovek obožava svoju ženu, u stanju je i da je beskrajno razmazi i veruje da su žene kraljice. Ali, znate li da je kraljica samo jedna? U ovakvim slučajevima, to je njegova mama. To znači da će mišljenja i želje vas kao para biti podređene željama njegove majke. 

Ovaj tip muškaraca je cenjen u društvu, svi ga vole i svima je prijatelj, ali njegov najveći problem je što sve posmatra kroz "mamine oči".

Mržnja prema majci

Ovaj momak ima buran odnos sa majkom od prvog dana i njih dvoje se nikako ne uklapaju. On je temperamentan i često se sukobljava sa majkom i ljuti na nju.

Iako je ovako "oblikovan", on je veoma šarmantan, ali pazite: može biti i veoma opasan! Ovakav muškarac obožava žene, ali samo dok se ponašaju onako kako on to želi što ga čini pravim šovinistom. 

 | Author: canva canva

On se zapravo boji moći koju bi žena mogla da ima nad njim, pa zato istovremeno ima par veza. Ako se pitate da li treba da uđete u vezu sa ovim muškarcem ili da ostanete pored njega,, naš pdgovor je: bežite glavom bez obzira!

Strah od razočarenja majke

Bliskost sa majkom karakteriše ovog čoveka, ali ne u toj meri da ona donosi odluke i pita se za sve u njegovom životu. Međutim, on se stalno boji da nije dovoljno dobar za svoju majku i da će je razočarati pa se uvek trudi da joj ugodi. Lukav je i voli rizik, ali je i malo čudan, pa ako ste u vezi sa njim želeće da vam ugodi, zato što ne voli konflikte. Ipak, ponekad radi potpuno suprotno od onoga što govori, a to nas sve izluđuje!

Preterana bliskost

 | Author: canva canva

Često je sa majkom i ima potrebu da je dodiruje, a ona je ta koja zna sve njegove tajne i dešavanja u životu. On je prema ženama predivan i žene ga vole zato što je "maza", ali je isto tako nezreo i neodlučan. On će uvek biti tu za svoju pordicu, ali voli i da ogovara i prigovara šta je sve to uradio za vas. 

Ovakvom muškarcu je potrebna jaka žena jer je on zavisan od drugih, pa ako ste takva, samo izvloite!

Najboji prijatelji

Ako je muškarac prijatelj sa svojom majkom i može bez problema da joj stavi do znanja šta mu smeta, vi pred sobom imate samouverenu i zrelu osobu. Njega žene stimulišu i uživa u romansama, ali voli i "vrelu krv" pa ako ste pasivniji, on i nije najbolji izbor za vas jer ponekad voli da se svađa da "leti perje". 

Njegova mama zna dosta o njegovim ljubavima, ali on uvek ume da je "postavi na mesto" i kaže joj kada je dosta. Ovaj momak ima puno drugarica i teško se vezuje, ali kada vas zavoli, imaćete pravu bajku sa njim.

 | Author: canva canva

Dakle, drage dame, pre nego što se pozabavite nekim očiglednim stvarima kada upoznate muškarca koji vam se dopada, zavirite u njegov odnos sa majkom. Tu ćete uvek pronaći odgovor da li je to čovek vašeg života!

Tvoja reakcija?