Prvi 60 pregleda 12. Januar 2023.

Najsmešnije face sa Golden Globe Awardsa - mimovano!

printscreen/canva

Ove nedelje je održana 78. dodela Zlatnih globusa. Emisija je bila poluvirtuelna, a prezenteri i gosti su se pojavljivali virtuelno. Naravno, internet je bio brz kao i uvek da izbaci pregršt mimova o svemu tome, a evo naših najboljih pikova

1. Bill Murray i njegova havajka

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Virtuelna postavka Bila Mareja izazvala je mnogo smeha. Legendarni glumac nominovan je za ulogu u komediji Sofije Kopole "On The Rocks", a na ceremoniju dodele nagrada ušao je u ludoj havajskoj košulji. Marej je takođe bio pozicioniran izuzetno blizu svoje kamere, što je publici dalo pogled na njegovo prelepo okruženje dok je veći deo emisije provodio ljubazno se smešeći i pijući martini.

 

2. Jeff Daniels i milion vrata

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Džef Danijels se takođe odlučio za ležeran izgled za dodelu nagrada. Glumac bio je nominovan za "The Comey Rule" i pojavio se u kariranoj košulji, ali njegovo neobično okruženje u pozadini je ono što je izazvalo interesovanje interneta. Hajde da se ne lažemo, presmešno je. Bukvalno se čini kao da sedi okružen isključivo vratima. Jedino logično objašnjenje je da sedi između tri kuće...

 

3. Donald Sutherland, crno odelo i kilometarski izrazi

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Holivudski veteran Donald Saterlend se pojavio u malo formalnijem izdanju - crnom smokingu, ali izgledalo je kao da mu nije bilo ni najmanje zanmljivo tokom virtuelnog događaja. Saterlendovi izrazi su ostali nepokolebljivo stoički tokom cele ceremonije. Ovaj 85-godišnji glumac nominovan je za sporednu ulogu u HBO-ovom trileru "The Undoing", ali je na kraju izgubio od Džona Bojege koji je pobedio za svoju ulogu u seriji "Small Axe" Stiva Mekvina.

 

4. Al Pacino koji spava

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Da li je ovogodišnji virtuelni Zlatni globus bio uspešan tek treba da bude odlučeno, ali legendarni glumac Al Paćino kao da je ponudio svoj zaključak pošto je uhvaćen kako drema tokom ceremonije. Paćino je predstavljen potpuno nokautiranim dok je Džon O'Konor dobio nagradu za najboljeg glumca pobedivši Paćina koji je bio nominovan za triler „Lovci” koji je producirao Džordan Pil. Ovo daje isti vajb kao kada Martin Skorseze spava tokom Eminemovog nastupa na dodeli Oskara 2020.

 

Šta vi kažete, ko je po vašem pitanju imao najbolje i najsmešnije pojavljivanje na Golden Globe-u?

Tvoja reakcija?