Tokom posta, mnogim ljudima je potrebno da svakodnevno pojedu nešto slatko kako bi povratili energiju. Recept za ovaj kolač je jednostavan za pravljenje i tekstru možete prilagoditi svom ukusu ti, ali jedno je sigurno: Medeno srce ćete sigurno zavoleti ako ga već niste probali
Sastojci:
- 1 čaša (od 2 dl) vode
- 1 čaša šećera
- 2 čaše brašna
- 1 kesica cimeta
- 1 kašika kakaoa
- 2 kašičice sode bikarbone
- 1/2 kesice praška za pecivo
- pola čaše ulja
- 200 g čokolade
- 10 kašika džema po izboru
Priprema:
- Pomešati vodu, šećer, ulje, brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, kakao, cimet i 5 kašika džema, a rernu zagrejati na 200 stepeni.
- Smesu istresti u pleh podmazan uljem i kakaom i peći u zagrejanoj rerni oko pola sata.
- Na pari rastopiti čokoladu. Preko vrelog kolača namazati džem, pa preliti čokoladom.
Prijatno!
Skladno sa člankom 94. Zakona o elektronskim medijima, komentarisanje članaka na web portalu Roosvaaj.rs dopušteno je samo registrovanim korisnicima. Svaki korisnik koji želi da komentariše članke obavezan je da se prethodno upozna sa Pravilima komentarisanja na web portalu Roosvaaj.rs i sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
stolar12
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.