Prvi 455 pregleda 20. Januar 2023.

Kakve veze ima Vuk Mob sa krvavim pirom na Ceraku?

canva

Nakon sinoćnjeg incidenta u kafiću na Ceraku gde su izbodena trojica muškaraca, dvojica su sa teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar gde se lekari bore za njihove živote. Za njima je u ovu ustanovu došao i poznati reper Vuk Mob za koga se najpre nije znalo da li je umešan u incident, da li je bio svedok, ili je došao kao pratnja

 | Author: canva canva Nedugo zatim, reper se oglasio za Blic gde je izjavio sledeće:

- Nisam bio na mestu gde se sve to desilo. Bio sam na jednom 18. rođendanu, kada su mi javili da je jedan od izbodenih mladića moj drug. Odmah sam otišao da se informišem kako mu je. Ne znam još uvek u kakvom je stanju, čekamo da nam se lekari jave. Nisam pozvan da dajem izjave u policiji, rekao je Vuk.

Naglasio je i da su ispred Urgentnog centra gde je bio UKP identifikovali. Kada se vratio u kraj da vidi šta je bilo, inspektori su počeli da ga ispituju, ali im je on rekao da nemaju šta sa njim da pričaju i da im neće reći sve i da zna šta se dogodilo. 

 | Author: canva canva

Još jedna osoba koja odbija saradnju sa policijom, a direktno je umešana u incident je treći povređeni. Zašto, ostaje nam da vidimo.

Iako je policija odmah došla na mesto zločina, osoblje lokala je već počelo sa čiščenjem krvi pa je pitanje šta će od dokaza moći da se iskoristi nakon ove katastrofe. 

Tvoja reakcija?