Bundeva se ne mora korstiti samo u pripremi potaža, pita i peciva već i samostalno može biti veoma ukusna, Ako niste ljubitelj slatke, onda će vam se bundeva u slanoj varijanti sigurno dopasti
Priprema ovih slanih štapića nimalo nije komplikovana, ne treba vam maltene ništa osim bundeve, a štapiće možete poslužiti uz umak, kao prilog ili ih jesti samostalno.
Sastojci:
- bundeva
- maslinovo ulje
- začini
Priprema:
- Očistite bundevu i naseckajte na tanke štapiće.
- Začine pomešajte i uvaljajte nasečene kriške u ovu mešavinu.
- Pecite u tepsiji na 200 stepeni 45 minuta do sat vremena.
Prijatno!
Komentariši, znaš da želiš!
Za komentarisanje je potrebno da se prijaviš. Nemaš registrovan nalog?
Registracija je brza i jednostavna, registruj se i uključi se u raspravu.