Fancy 1831 pregleda 30. Jul 2023.

Margot Robi je napravila veliku grešku u filmu "Barbie"

pixsell/canva

Iako neki ljudi nisu još uvek pogledali film koji se tako dugo čekao, a sada je an vrhuncu slave, neki prijatelji su Margot Robi zamerili neke "ozbiljne" greške koje je napravila, a da je pola žena sa planete na njihovom mestu, sigurno bi uradilo isto

Naime, ako niste još uvek pogledali film, znajte da se u tekstu ispod nalazi jedna vrsta spojlera. Glumica Margot Robbie je priznala da je prijatelji stalno zadirkuju da je napravila veliku grešku na snimanju filma koji je već zaradio milione. Kako Margot igra Barbie, a Rajan Gosling Kena, prijatelji su "ogorčeni" na nju jer se nijednom u toku snimanja nije poljubila sa ovim poželjnim čovekom.

Margot kaže da je prijateljice stalno pitaju šta nije u redu sa njom pa nije uspela da spoji usne sa Goslingom, ali ona to olako shvata i nije previše uzrujana po tom pitanju, piše Her.

Iako u jednom momentu tokom filma Gosling i Margot pokušavaju da se poljube u tipičnom stilu plastilnih lutki, nisu uspeli da dovoljno približe usne. 

"Bilo ej atko smešno dok sam pokušavao da shvatim šta je bila ideja ovog poljupca", rekao je Rajan Gosling.

Čak bez ijednog poljupca Barbie i Kena, film Grete Gervig je uspeo da obori rekorde gledansoti svuda u svetu i trenutno je najpopularnija komedija koju je režirala žena. Film je u celom svetu već zaradio milione i nalazi se na prvom mestu!

Tvoja reakcija?