Fancy 102 pregleda 14. April 2023.

Barbie mimovi preplavili su internet: 'She's everything!'

printscreen/canva

Osim ako niste živeli ispod kamena ili niste imali pristup internetu u proteklih nekoliko dana, morali ste da vidite sve tvitove, memove, postere novih likova i sve ostalo iz filma Barbi

Pre desetak dana (4. aprila), novi trejler za Barbi izašao je pored zvaničnog slogana filma: „Ona je sve. On je samo Ken“.

Radnja filma se dobro drži u tajnosti, ali sinopsis izaziva ideju da sve Barbike moraju biti savršene u svakom pojedinom aspektu svog života, dok Kenovi mogu samo da postoje u zemlji Barbie: „Živeti u zemlji Barbike je da budeš savršeno biće na savršenom mestu. Osim ako nemaš potpunu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken."

Na novim posterima prikazano je da sve Barbike imaju impresivne veštine i poslove. Jedna je predsednica, jedna je diplomata, jedna je dobitnik Nobelove nagrade, jedna je proslavljeni pisac, jedna ima Pulicera, jedna je doktor... Pitate se šta je sa Kenovima? Pa, oni su samo Kenovi.

Sada, ljudi pretvaraju slogan filma u sopstveni meme i primenjuju ovu liniju na svoje omiljene likove. Evo nekih od najboljih memova do sada:

Ko je po vašem mišljenju klasičan primer ovog meme-a?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?