Rolat bez brašna: zdrav, ukusan i izdašan obrok!

canva
Ljudi koji se hrane zdravo i vode račuan o svom telu su uvek radoznali kada naiđu na ovakav naslov, a čak i oni koji ne spadaju u ovu ekipu, makar iz znatiželje, zavire ispod njega. Jer- Kako može bez brašna? Pa, i te kako može, a evo i recepta
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 2 tikvice
  • 5 jaja
  • 150 gr kačkavalja
  • so po ukusu
  • par listova peršuna

Fil:

  • 200 gr krem sira
  • 150 gr pilećih dimljenih prsa tanko sečenih

Priprema:

  1. Tikvice izrendajte, posolite i ostavite oko 15 minuta da pute vodu. Potom ih ocedite i izmešajte sa umućenim jajima. Posolite, dodajte iseckano lišće i narendan sir.
  2. Izlijte u tepsiju sa pek papirom i pecite oko 30 minuta na 180 stepeni.
  3. Ostavite da se kora ohladi pa je namažite krem sirom, složite pileća prsa i urolajte. Rolat ostavite u frižideru par sati ili preko noći kako bi se stegao.

Priatno!

Poseti www.roosvaaj.rs