Faširane šnicle: Sve što ti treba po kišnom danu!

canva
Faširane šnicle su veoma slićne ćuftama, s tim da se ne moraju jesti uz neki sos. Caka u pripremi ovog jela jesu adekvatni začini, kao i dobro mleveno meso
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 1 kg mlevenog mesa
  • 1 kašičica bibera
  • 1 kašiččica tucane paprike
  • 1 kašičica slatke paprike
  • 1 kašičica kumina
  • 1 kašičica korijandera
  • 1 kašika rendanog belog luka
  • 1/2 šolje peršuna
  • 1 crni luk

Priprema:

  1. U mleveno meso dodajte začine, beli luk, peršun i dobro promešajte.
  2. Crni luk iseckajte i stavite u vodu na kratko. Procedite ga i dodajte ga u smesu sa mesom. Dobro sjedinite, pa rukama vadite i oblikujte loptice, a zatim i dobro spljoštite.
  3. Pecite u zagrejanom ulju na srednjoj vatri.

Prijatno!

Poseti www.roosvaaj.rs