Ovu čizburger pastu obavezno treba da probate!

canva
Ko voli meso i sir, a ujedno i čizburgere, ali i testeninu, sada ima priliku da sve ovo spoji u jedan ukusan i izdašan obrok koji se veoma lako sprema. Pored lakoće pripreme, ukus je ono čime ova pasta prvenstveno zadivljuje
Vidi originalni članak

Od ove količine namirnica dobićete šest porcija, ali ako nas pitate, nemojte da pozovete baš pet prijatelja. U suprotnom, tražiće repete, a vi uduplajte sastojke koje prenosi Tasty.

Sastojci:

  • 450g mlevene junetine
  • 150g seckanog crnog luka
  • 1 kašičica belog luka u granulama
  • 1 kašičica soli
  • pola kašičice bibera
  • 2 kašike vorčester sosa
  • 2 kašike kečapa
  • 950ml goveđeg bujona
  • 450g testenine
  • 30g rendanod cheddar sira
  • 120ml mleka

Priprema:

  1. Na srednje jaku temperaturu stavite lonac u koji ste dodali meso, crni i beli luk, vorčester sos, so, biber i kečap pa dinstajte 6- 7 minuta dok ne porumeni.
  2. Sipajte goveđi bujon i šoljicu vode i pustite da provri. 
  3. Dodajte testeninu i kuvajte 20 minuta uz povremeno mešanje. 
  4. Dodajte mleko i sheddar i mešajte dok se sir ne otopi. 

Prijatno!

Poseti www.roosvaaj.rs