Drugi album Olivije Rodrigo "GUTS" stiže ovog septembra

printscreen/canva
Uskoro stiže nova muzika, fanovi Olivije Rodrigo! Dobitnica Gremija je 2. juna skrenula pažnju svojih fanova na sat za odbrojavanje na svojoj veb stranici putem e-pošte
Vidi originalni članak

Sat je odbrojavao do 30. juna, a 13. juna Olivia je konačno otkrila da joj je na putu novi singl. „Moja nova pesma vampir izlazi 30. juna! Možete sačuvati sada. Tako sam uzbuđena zbog ovoga ahhhhh!!!!!!! 🖤  💜  ❤“, objavila je ona na Instagramu. 

Olivia je udvostručila tu uzbudljivu vest sa potvrdom da će njen drugi album biti objavljen ove jeseni. Ona je 26. juna na Instagramu podelila ilustraciju albuma, na kojoj se vidi kako leži u ljubičastoj majici i drži ruku. Na njoj nosi prstenje sa slovima na kojem piše „GUTS“ - što je očigledno naslov albuma. „Moj drugi album GUTS izlazi 8. septembra“, podelila je ona na Instagramu. "Tako sam ponosna na ovaj album i jedva čekam da ga podelim sa svima vama! Možete je sačuvati sada! kokokoko."

Olivia je ranije nagovestila album kada je najavljivala "Vampire". Prema saopštenju za štampu do kojeg je došao Variety, „'Vampir' je zvuk umetnika koji čvrsto kontroliše, prožet osećajem zrelosti i smelim samopouzdanjem... Sa 'Vampirom', ona je spremna da započne uzbudljivo novo poglavlje." Ona je pesmu napisala zajedno sa svojim saradnikom Denom Nigroom.

U januaru, tačno dve godine nakon dolaska njenog revolucionarnog singla „Drivers License“, Olivia je podelila video na kome ona i Dan Nigro, producent koji stoji iza njenog debitantskog albuma „Sour“, sviraju na klaviru na njenim Instagram pričama. Ona je tada napisala: "Radim na toliko novih pesama, uzbuđena sam što ću vam pokazati! hvala vam na svemu." Ona takođe nije ponudila nikakve druge detalje, ali to nije bio prvi put da je tizovala novi materijal.

U prethodnom intervjuu za Bilbord, dobitnica nagrade za ženu godine za 2022. godine potvrdila je da je njen album druge godine na putu, sa produkcijom Nigroa. Takođe je potvrdila da je već izabrala naslov za predstojeći projekat. Nisu usledila dodatna ažuriranja, međutim, Olivia je rekla svojim fanovima u novembru 2022. godine, putem posebne video poruke Spotify Wrapped, da je nova muzika još uvek na horizontu.

Mi jedva čekamo da čujemo nove pesme, a vi?

Poseti www.roosvaaj.rs