Da li je Salma Hayek uživala u erotskom plesu?

pixsell/canva
Ukoliko ste mislili da je lako zavoditi plesom, grdno ste se prevaril! Od davnina, za ples je potrebno znanje, veštine i fizičke sposobnosti, a kada govorimo konkretno o erotskom plesu.. Hm... Možda ne bi bilo loše da pogledate film „Hustlers“.
Vidi originalni članak

 Dobitnica oskara, Salma Hayek, suočila se sa izazovima erotskog plesa na snimanju filma „Magic Mike 's Last Dance“ i to plešući za svog partnera Channinga Tatuma.  Salma je u jednom od svojih intervjua izjavila da je ovo bio pravi izazov za nju u fizičkom smislu. Na žalost, za sada možemo  da  vidimo samo trailer za film u kome Mike Lane (Channing  Tatum) zavodi bogatu damu koju tumači Salma Hayek. Njegov plan je da se udrzuži sa njom kako bi u Londonu napravio show stripera.

 

Kako navodi Miss7, ovaj film, poslednji iz trilogije Stevena Soderbergha „Čarobni Mike“ , navodno se završava tridesetominutnim plesom.  Kakvim, razmislite.

Salma Hayek rekla je da je uživala snimajući ovaj film, te da joj je posebno prijalo  da gleda muški ples, i to na taj način da je morala da im šefuje.

Ukoliko ste se obradovali filmu, moramo da vam kažemo da se u bioskopima neće za sada prikazivati već direktno na HBO Maxu. Ovo je potvrdio i Channing Tatum rekavši da se neopisivo raduje saradnji sa HBO Max ekipom.

Izgleda da svet striptiza nikada više neće biti isti...

Poseti www.roosvaaj.rs