Čamčići od krompira: Nešto najukusnije što ćeš probati

canva
Brz i jednostavan ručak ili preukusna večera, ovo jelo bukvalno možete iskoristiti za oba obroka, ali i kao predjelo na raznim slavljima, pa možda čak i kao glavno jelo. Još ako se malo poigrate sa nadevom i dodate ono što volite, verujte nam, napravićete pravi specijalitet koji ćete obožavati
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 3 velika krompira
  • 200 grama pilećih prsa
  • Jedan luk
  • Jedna zelena paprika
  • Pola paprike
  • 6-7 pečuraka
  • So, biber, paprika, kari, slatka paprika
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. Oljuštite, pa prepolovite i izdubite krompir. Izdubljenje ostavite u vodi za kasnije, a od njega možete pripremiti nešto drugo.
  2. Posolite krompir i posite ga maslinovim uljem pa pržite u fritezi ili  pecite u rerni oko 15 minuta.
  3. Propržimte piletinu i pustite da se ocedi, pa dodajte luk i mesajte, a onda dodajte i pečurke. Tek pri kraju dodajte začine.
  4. U ispečene krompire dodajte piletinu, prelijte malo paradajz sosom i ostavite da se zapeče u rerni.

Prijatno!

Poseti www.roosvaaj.rs