Lagan recept za neodoljivo krematstu 'čizburger' pastu!

printscreen/canva
Ova čizburger pasta koja se sprema u jednom loncu je divan preokret klasičnog favorita. Sa svojim slanim ukusima i lakim pravljenjem, ovo jelo je savršeno za užurbane nedeljne noći i zadovoljavanje želje za ukusnom hranom
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 455 g mlevene govedine
  • 150g crnog luka, isečenog na kockice
  • 1 kašika belog luka, mlevenog
  • 1 kašičica soli
  • ½ kašičice bibera
  • 2 kašike vusterširskog sosa
  • 2 kašike kečapa
  • litar goveđe čorbe
  • pola kila testenine (fusili)
  • 300g čedara
  • 120ml mleka
  • zeleni luk, isečen, za posluživanje

Priprema:

U velikom loncu na srednje jakoj vatri dodajte mleveno meso, luk, beli luk, so, biber, vusteršir sos i kečap. Izdrobite govedinu i ubacite začine pa kuvajte dok ne porumeni, oko 6-7 minuta. Sipajte goveđu čorbu i jednu šoljicu vode i pustite da provri. Dodajte testeninu i dinstajte 20 minuta ili dok se testenina ne skuva i dok se čorba ne skuva, povremeno mešajući. Sipajte mleko i sir. Mešajte dok se sir ne otopi. Poslužite ukrašeno narezanim zelenim lukom. Uživajte!

Poseti www.roosvaaj.rs