Kim Kardašijan kupila krst koji je nosila princeza Dajana

pixsell/canva
Kim je ovaj komad nakita platila skoro 200 hiljada dolara i ljudi imaju podeljena mišljenja. Čini se kao da je drangulija jedne preminule poznate ličnosti pravo blago za Kim Kardašijan
Vidi originalni članak

Platila je veliku cenu za još jedan svetski poznat artefakt - tačnije 197.453 dolara. Prema Sotheby's, najvećem svetskom tržištu za umetnost i luksuz, Kim je kupila Attallah krst, koji je nekada slavno nosila Dajana, princeza od Velsa. 

Kristian Spofforth iz Sotheby's-a je rekao da je ogrlica „hrabar komad nakita po svojoj veličini, boji i stilu koji ne može ne dati živopisnu izjavu, bilo da se radi o veri ili modi - ili o oboje." Stvar je u tome što ovo nije prvi put da je Kim dospela na naslovne strane tako što je dala velike pare da bi u svoje ruke uzela još jedan artefakt slavne ličnosti.

Prošle godine, Kim je slavno pozajmila haljinu Merilin Monro iz 1962. "Srećan rođendan, gospodine predsedniče" na crvenom tepihu Met Gala. Događaj je izazvao kontroverzu oko njenog dramatičnog gubitka težine kako bi se uklopila u izuzetno delikatnu haljinu. 

Šta mislite, koji će sledeći artefakt Kim kupiti?

Poseti www.roosvaaj.rs