AirBnb apartman inspirisan Barbie - da ne poverujete!

printscreen/canva
Svi vole da putuju u ovo doba godine, i što je odmor neobičniji, to bolje. Kada je u pitanju girls trip, želimo nešto što je 'devojačkije' moguće i ništa ne vrišti girls trip više od putovanja na temu Barbie
Vidi originalni članak

Ako ste bili u potrazi za ovako nečim, ne tražite dalje jer smo naišli na Barbi-inspirisan karavan u Velikoj Britaniji koji je idealan za odmor sa vašim drugaricama. Vraćajući nas u zabavu odrastanja, ovaj karavan će vam vratiti stara sećanja, ali ovog puta ćete moći da mu date dodir odraslog vajba sa maskama za lice i dobrim filmovima.

Apartman je dostupan za iznajmljivanje na Airbnbu i kao bilo šta u stilu Barbie, potpuno je preterano - ali na najbolji mogući način.

Smešten u Camber Sands u Istočnom Saseksu, da, apaartman ima ime, ima mnogo više prostora nego što mislite i u njega stane šest odraslih osoba u tri spavaće sobe, koje dolaze zajedno sa dva kupatila. Što se tiče „Instagramabilnog“ osećaja, unutrašnjost je upravo ono što biste zamislili kada to pročitate.

Izgleda da su vila na ostrvu ljubavi i Barbi dobili bebu, ni cena nije previše otrcana i iznosi oko 600 do 700 funti za vikend boravak u zavisnosti od toga kada idete, uključujući uslugu i naknadu za čišćenje.

Dikie se nalazi u parku za odmor, tako da gosti imaju pristup svim sadržajima koji bi vam mogli zatrebati, uključujući zatvoreni bazen sa grejanjem - ali ćete morati da obavestite vlasnike unapred ako želite da ih koristite kako biste mogli da dobijete propusnicu za goste.

Recenzije zvuče jednako dobro kao što izgledaju slike, a jedna osoba je rekla: „Išla sam na vikend za devojke i to je savršen slatki odmor, skriveni dragulj u Kamberu.

Manje od 5 minuta hoda do neverovatne plaže i kratka vožnje do Ryea i Tilingema, koje smo posetili na večeri. Sve devojke su se predobro provele tamo i mnogo su nam se svideli svi slatki mali detalji! Nadam se da ćemo moći da se vratimo!"

Drugi je rekao: „Imali smo neverovatan boravak u Dixie Daydreamu! Od rezervacije do odjave pružena nam je neverovatna usluga sa puno informacija, prekrasnim toaletnim potrepštinama, super udobnim krevetima, mekanim peškirima i, naravno, fantastičnim dekorom! Tačno na plaži i na laganoj udaljenosti od Ryea. Zaista je odlično mesto za boravak.

Kako se vama sviđa, da li biste proveli vikend u ovom slatkom apartmanu?

Poseti www.roosvaaj.rs