Khloe Kardashian ponosno pokazala celulit na slikama!

instagram/canva
Nakon što je u javnosti bila više puta prozivana zbog prerađivanja slika koje izgledaju neprirodno, Khloe Kardashian je ovoga puta odlučila da na Instagramu objavi potpuno prirodne fotografije na kojima se jasno vidi celulit koji ova 38- godišnjakinja ponosno nosi
Vidi originalni članak

Njeni fanovi su ovo jedva dočekali kako bi je pohvalili i podržali jer na ovaj način promoviše prirodan izgled, što je sve ređi slučaj i kod stranih i kod domaćih zvezda. 

Kako piše Mirror, što i na Instagramu možemo da vidimo, Khloe je objavila fotografiju sa opisom u kome se zahvaljuje svojoj sestri Kendal na fotografskom umeću. Na fotografijama Khloe pozira na betonskoj terasi u bikiniju pokazujući svoje trbušnjake i ne tako savršene noge sa celulitom, ali uostalom, to je i bila poenta fotografije: da pokaže da nijedna žena nije savršena kada je izgled u pitanju i da se njena lepota krije upravo u toj nesavršenosti.

Obožavaoci su bili oduševljeni fotografijama i požurili su da Khloe upute reči podrške i divljenja za ovakav postupak. Jedna devojka je napisala da je jako lepo kada poznati ne preteruju sa uređivanjem slika za društvene mreže već pokazuju svoj prirodan izgled. 

Drugi su pisali da vole ovakvu verziju Khloe Kardashian sa celulitom, dok su neki bili oduševljeni samom fotografijom.

Pozitivne kritike stigle su i od poznatih ličnosti poput LaLa Anthony i Adreinne Elize Bailon- Houghton koje su komentarisle fotografije. 

Mnogo ljudi je lajkovalo objavu, a među njima je i njen bivš partner Tristan što je podstaklo govorkanja da bi par koji ima dvoje dece mogao ponovo da bude zajedno. 

Kako god bilo, i nama ostaje da pohvalimo ovaj potez Khloe Kardashian koja je pokazala da u prirodnom izgledu nema ničeg lošeg i na taj način možda odvratila neke devojke od ideala kakvi se prikazuju u medijima.

Poseti www.roosvaaj.rs